Over Cabosse

Cabosse is het bedrijf van Joanne Renes. Het betekent cacaovrucht, de bron van chocolade. 'Ik heb twee passies: mensen coachen en chocolade maken. Zowel mensen als chocolade hebben enorm veel mogelijkheden om te veranderen. En het veranderingsproces is vergelijkbaar. Je moet eerst je oude vorm, gewoonten en overtuigingen, loslaten. Dus als het ware smelten. En na de juiste bewerking kun je de verandering in een nieuwe vorm "gieten"'. De naam Cabosse staat dan ook voor deze metafoor. Tegelijkertijd getuigt het van de werkwijze van Joanne. Zij werkt namelijk met creatieve werkvormen zoals beelden, spel, drama en creatieve middelen. Vanuit haar passie voor chocolade biedt zij ook unieke werkvormen met chocolade.

Werkwijze

Coachen en trainen bij Cabosse betekent vooral interactie en bewustwording maar ook plezier. 'Ik wissel diepgang graag af met luchtigheid en humor’. Naast creatieve werkvormen maakt Joanne in haar werk veel gebruik van NLP. Het leert mensen effectief om te gaan met hun gedachten en hun zintuigen. Het gaat bij Cabosse namelijk om ervarend leren. Om bewustwording. De zaken eens anders te bekijken. Dat werkt verfrissend en schept ruimte voor verandering.

Chocolade verbindt mensen, net als lachen

sjoukje bijlsma250

Door Joanne's manier van coachen ben je nooit meer het slachtoffer van anderen of omstandigheden, maar zie je de kansen om je doelen te bereiken. Zij weet je in je kracht te zetten!

Sjoukje Bijlsma, voormalig Pedagogisch coach-> lees meer

Wil jij iedere maand ontvangen?

  • praktische tips en tools
  • inspiratie en voorbeelden
  • nieuws over competentie & leiderschap training
  • voor de kinderopvang!!