Intervisie voor Pedagogisch coaches in de Kinderopvang

Als pedagogisch coach ben je dagelijks bezig met het functioneren en de ontwikkeling van pedagogisch medewerkers. Maar hoe zit het met jezelf? Grote kans dat je onvoldoende tijd neemt om zelf te evalueren en reflecteren. Terwijl dat zó belangrijk is, want als coach ben jezelf je belangrijkste instrument!

Daarom én omdat je hierbij ook anderen nodig hebt, organiseren we een aantal keer per jaar intervisiebijeenkomsten voor pedagogisch coaches. Hierbij kun je onder onze professionele begeleiding op gestructureerde wijze ervaringen uitwisselen met andere pedagogisch coaches en je kennis en vaardigheden verbreden en verdiepen.

Wat gaan we doen?

In een groep van 5 tot 8 pedagogisch coaches behandelen we per bijeenkomst een aantal coach praktijk situaties en levende vragen. Je kunt deze van tevoren indienen. Het kan gaan om een 'moeilijk' gesprek, maar bijvoorbeeld ook om het uitbreiden van werkvormen en aanscherpen van technieken. 
We werken gestructureerd met interactieve intervisie methoden binnen een veilig leerklimaat.

Resultaat

Intervisie verbreedt en verdiept je (zelf)kennis en vaardigheden. Het geeft zicht op nieuwe mogelijkheden en vergroot je professionaliteit. Zodat je zelfverzekerd en gemotiveerd je werk kan (blijven) doen. En dat merkt coachee ook!

Voor wie?

Onze intervisie bijeenkomsten zijn geschikt voor jou als pedagogisch coach, als je jezelf wilt blijven ontwikkelen door onder professionele begeleiding met en van andere pedagogisch coaches te leren en elkaar te inspireren.

Praktisch:

  • De locatie is in Houten, nabij het station
  • Een bijeenkomst duurt van 9.00-12.30 uur
  • De groepsgrootte is minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers
  • Bij voldoende aanmeldingen proberen we zoveel mogelijk te werken in vaste groepen.

Data open intervisie 2024:

Vrijdag 5 april 2024

Inschrijven:

Schijf hier in voor de intervisie van vrijdag 5 april 2023.

 

Kosten en inschrijving:

De reguliere kosten bij open inschrijving zijn € 85 per deelnemer (vrij van BTW) per bijeenkomst.

Voor de mogelijkheden in company en op maat: Bel of mail Cabosse! En natuurlijk bij andere vragen helpen wij je graag!

 

 

sjoukje bijlsma250

Door Joanne's manier van coachen ben je nooit meer het slachtoffer van anderen of omstandigheden, maar zie je de kansen om je doelen te bereiken. Zij weet je in je kracht te zetten!

Sjoukje Bijlsma, voormalig Pedagogisch coach, Kids First-> lees meer

Wil jij iedere maand ontvangen?

  • nieuws over competentie & leiderschap training
  • voor de kinderopvang!!