Er moet iets veranderen! Maar hoe krijg ik mijn mensen mee?
 

Veranderen

Efficiencyverbetering, kwaliteitsverhoging of een koerswijziging van de organisatie... Over welke verandering het ook gaat, de mensen zullen mee moeten veranderen. En dat gebeurt niet zomaar. Mensen moeten ervaren dat ze er toe doen en dat hun inspanningen verbetering oplevert. Hierbij is effectief communiceren, coachen en inspireren van wezenlijk belang en dat is precies de expertise en stijl van Cabosse!

Ik faciliteer veranderingstrajecten op verschillende manieren, zoals met individuele- en teamcoaching, trainingen, workshops en intervisie. Ik geef advies, bied ondersteuning aan veranderteams en kan ook het verandertraject begeleiden.

Werkwijze

Vanaf het begin dat ik bij een organisatie binnen kom stel ik mij open op. Ik stel veel vragen, zonder te oordelen of meteen conclusies te trekken. Aan de hand van een diagnose kom ik met mijn voorstel & advies.

In mijn werkwijze maak ik gebruik van Lean management, de acht stappen van verandering van John Kotter en inspirerende werkvormen. Ik coach, train, begeleid en adviseer in het leiding geven aan verandering. Ik leer planmatig te werken en medewerkers op een leuke manier bij de verandering te betrekken. Door op een aansprekende manier te communiceren. Door een kijkje te nemen op de werkvloer. Door mensen mee te laten denken bij het genereren van ideeën en oplossingen. Door vooruitgang zichtbaar te maken en te vieren! Door mensen te coachen bij het aangaan van uitdagingen. En door te zorgen dat je de verandering vasthoudt. Alles ondersteunt met praktische, creatieve en interactieve werkvormen!
Mijn kernboodschap? MAAK HET LEUK!

Wil je sparren over een verandervraag in jouw organisatie? En wil je weten wat Cabosse hierin kan betekenen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon.

 

Achter elk gedrag
schuilt een
positieve intentie

Wil jij iedere maand ontvangen?

  • praktische tips en tools
  • inspiratie en voorbeelden
  • nieuws over competentie & leiderschap training
  • voor de kinderopvang!!