Kinderopvang: Mooie branche!

De Kinderopvang, wat een mooie branche! Ze draagt bij aan de samenleving als arbeidsmarkt instrument en tegelijkertijd aan een goede start in het leven van kinderen tot 12 jaar!

Ultieme uitdaging

Ik vind het ontzettend jammer dat zoveel Kinderopvang organisaties de afgelopen jaren hun deuren hebben moeten sluiten. Maar zoals bij elke crisis biedt dit ook kansen. Ik zie dat kinderopvang organisaties hun toegevoegde waarde en professionaliteit meer dan ooit kunnen bewijzen! Deze markt vraagt om goed management: kosten besparen, kwaliteit verhogen en verspillingen elimineren. En het vraagt om inspirerend leiderschap: het inspireren en motiveren van medewerkers om continu te blijven verbeteren.

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik heb jarenlange ervaring in de Kinderopvang, zowel als interim manager als trainer & coach. Ik heb aan verschillende teams leiding gegeven waarbij het accent lag op het verbeteren van de samenwerking en prestaties. Als trainer en coach richt ik mij voornamelijk op leidinggevenden. Ik help hen continue te verbeteren door effectief en leuk leiding te geven.

Kijk hier voor trainingen specifiek voor de kinderopvang:

 

profielfoto1b

Wil jij iedere maand ontvangen?

  • praktische tips en tools
  • inspiratie en voorbeelden
  • nieuws over competentie & leiderschap training
  • voor de kinderopvang!!